MILJØFYRTÅRN

BBL Pivotal er sertifisert som Miljøfyrtårn bedrift: En forpliktelse til bærekraft og miljøbevissthet
Miljøfyrtårn logo

Vi er stolte av å kunngjøre at BBL Pivotal har oppnådd Miljøfyrtårn-sertifiseringen, en anerkjennelse av vårt engasjement for bærekraft, miljøbevissthet og ansvarlig forretningsdrift. Som en leverandør av IT-løsninger, fordelsprogram plattform, IT-drift og forsikringstjenester til boligbyggelag og boligforvaltere i Norge, er vi fast forpliktet til å minimere vår miljøpåvirkning og bidra til klimavennlige løsninger i vår bransje.

Miljøfyrtårn-sertifiseringen representerer en viktig milepæl i vår bærekraftsreise og understreker vår forpliktelse til å opprettholde høye standarder for miljøbevissthet i alt vi gjør. Sertifiseringen gir oss gode verktøy for å forbedre våre miljøprestasjoner innen områdene arbeidsmiljø, avfallshåndtering, energibruk, innkjøp og transport.

Vår miljøpolitikk er tydelig formulert og omfatter flere nøkkelområder:

Bærekraftig innkjøp og gjenbruk
Vi prioriterer bærekraftige leverandører og produkter for å redusere vårt fotavtrykk. Gjennom retningslinjer for ansvarlig forbruk og av gjenbruk, streber vi etter å minimere ressursavfall og bidra til en mer sirkulær økonomi.
Gode og fleksible arbeidsforhold
Vi legger vekt på å tilby våre ansatte gode og fleksible arbeidsforhold. Dette inkluderer muligheter for digitale møter og hjemmekontor, som reduserer behovet for unødvendige reiser og støtter arbeid-livsbalansen for våre ansatte.
Miljøbevissthet hos våre ansatte
Våre ansatte er vår styrke, og vi oppfordrer dem til å delta i vårt miljøarbeid. Dette inkluderer bevissthet om transportvalg, avfallshåndtering og andre måter å redusere vår miljøpåvirkning i hverdagen.
Bærekraft for Våre Kunder
Vi er også dedikert til å tilby bærekraftige tjenester og produkter til våre kunder, samt produkter som kan hjelpe våre kunder i deres bærekraft arbeid.

Etter 1. april 2024 vil vi publisere vår Klima- og miljørapport for 2023. Denne rapporten skal leveres årlig og er vårt viktigste styringsverktøy i Miljøfyrtårnarbeidet.